Kesäviirin lumo!


 Kesäkauden jännittävin tapahtuma - kesäviirikilpailu!

Tule mukaan, ja suunnittele Lipinlahden kylälle ikioma kesäviiri. 

Sellainen lippusalossa kesätuulessa kauniisti liehuva tunnus, joka toimii omaleimaisena, positiivisena tunnusmerkkinä kylän kesäisessä maisemassa luoden samalla kylää yhdistävää, yhteisöllistä henkeä.

Kesäviirin odotetaan heijastavan – nimensä mukaisesti – kesäistä tunnelmaa, iloista ilmettä, kesämökkielämän riemuja tai maaseudun rauhaa.
Ilmeen ydin on Lipinlahden kylän sijainti kahden tunnusomaisen elementin, "Pielinen" -järven ja pohjoiskarjalaisten vaarojen välissä. 

Tee oma ehdotuksesi 15.7. mennessä. 

Suunittelukilpailun ehdotukset ovat esillä kyläyhdistyksen rantakala/lauluillassa 22.7.2022 Tuohuspirtillä. Yleisöllä on tilaisuudessa mahdollisuus esittää mielipiteensä ehdotuksista. 
Voittajaviirin valitsee kilpailun tuomaristo. Kilpailun tulos julkaistaan viimeistään 15.8.2022.

Ehdotukset voi toimittaa joko sähköisesti tai paperille tehtynä. Tästä ja muusta suunnittelukilpailuun liittyvästä enemmän erillisessä kilpailuohjeessa (katso alla).

Lisätietoja ja ehdotusten palautus (15.7. mennessä):
kyläyhdistyksen sihteeri Jukka Eskelinen, 050 468 3673, jukka.eskelinen@pyssyvaara.com






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentit moderoidaan. Kommenttien moderointia tehdään arkipäivisin. Kyläyhdistys varaa oikeuden poistaa tai muokata kommentteja niiden sopimattoman tai asiattoman sisällön perusteella.

Suosituimmat:

Kylät haastattelevat ehdokkaita - tiedote

Kylät kyselivät kaupunginjohtajaehdokkailta - yhteistyö kylien kanssa saa kannustusta  Osa Nurmeksessa toimivia kyläyhdistyksiä ja kaupungin...